KAARTEN OP MAAT

Maak jouw aankondiging uniek

Komt er een jubileum aan, gaan jullie trouwen, verhuizen, of is er een kleintje op komst? Dan wil je het geweldige nieuws natuurlijk op een mooie manier vertellen aan vrienden en familie.

 

Een mooie kaart ontvangen voelt als een cadeautje, en daarnaast kun je hem ook nog eens mooi ophangen, neerzetten of inlijsten. Zo vergeet niemand jouw belangrijke datum en kun je je iedere keer dat je ernaar kijkt je weer even verheugen op wat er komen gaat.

 

Gewoon een kaartje uit de winkel is leuk, maar met een op maat gemaakte kaart maak je jouw moment onvergetelijk! Al helemaal wanneer je er een permanente herinnering in de vorm van een origineel schilderij aan over houdt!

Hoe gaan we te werk?

  • Om te beginnen neem je contact met mij op via het contactformulier
  • We maken een afspraak om elkaar te ontmoeten en jouw gelegenheid op tafel te leggen
  • We bepalen samen of het een enkele kaart moet worden, een dubbele, de vorm en of er enveloppen bij horen
  • Zodra we de specificaties hebben vastgesteld kan ik een indicatie geven van de prijs. Dit is ontzettend afhankelijk van allerlei factoren, daarom is de prijs op aanvraag
  • Ik ga aan de slag met jouw ingrediënten en maak een schets
  • Zodra jij akkoord gaat met de schets en de offerte ga ik aan de slag! 

Alles is geschilderd

Ik maak al mijn ontwerpen met de hand. Vaak bestaan ontwerpen voor een groot deel uit één origneel kunstwerk. Denk hierbij aan een schilderij op doek of een originele tekening of prent. Voor kleine details en handgeschreven letters werk ik op losse vellen papier.

 

Het originele schilderij kan in overleg erbij gekocht worden . Een geweldig aandenken aan de gelegenheid.

Verhuisd!

Een uitnodiging of aankondiging moet sprekend zijn. Iets wat vanaf de deurmat al je aandacht grijpt en door middel van beeld precies de sfeer schept van de boodschap die jij over wilt brengen.

 

Een straatnaam spreekt vaak tot de verbeelding en kan soms zo mooi zijn dat het de hele kaart maakt. Een prachtige inwijding van het nieuwe huis, en bovendien vergeet niemand die zo'n kaart heeft ontvangen je straatnaam nog!

Een uniek relatiegeschenk

Wil je jouw personeel een leuk extraatje geven maar heb je geen zin in iets standaards met een logo? Dan is een set kaarten, misschien wel een uitkomst! Iets bruikbaars, dat opgehangen kan worden maar ook verstuurd (en daarbij zelfs een beetje reclame maakt voor de leuke werkplek).

 

Samen gaan we kijken wat jouw bedrijf uniek maakt, karakteristiek. Plekjes waar je blij van wordt of geluksmomenten van de klanten wanneer er een klus is afgerond. Of misschien heb je wel een hele leuke bedrijfsnaam waar je wat mee doet, zoals Uitgeverij Loopvis, waar ik een set met vissenkaarten voor maakte.

Vissenkaarten voor Uitgeverij Loopvis

Uitgeverij Loopvis is een eigenzinnige, creatieve uitgeverij die boeken en ook nog veel meer moois uitbrengt. Naast dat het een uitgeverij is, is het pand in Arnhem ook open als winkel. Je vindt er veel grappige, unieke spullen met iets van vissen, die refereren naar de naam van de uitgeverij. 

 

Daarom aan mij de taak om een set vissenkaarten te ontwerpen. Ik helemaal vrij in wat voor vissen het werden. Daarom koos ik voor drie vissen die mij ontzettend fascineren. De zeedraak, die met haar plantachtige lichaam helemaal op kan gaan in haar omgeving. Een octopus die eigenlijk eenzelfde talent heeft en zichzelf bijna in alle ondergronden kan laten transformeren. En tenslotte koffervissen, die gelijk een lach op mijn gezicht zetten met hun vierkante gestaltes, al fluitend door het leven lijken te gaan.

 

Bij deze opdracht hield ik de originelen. Maar deze schilderijen zouden natuurlijk een prachtige aanwinst zijn voor de vaak kale bedrijfswanden en kantoor waar klanten worden ontvangen. Of denk eens aan hoeveel sfeer en eigenheid een uitvergrote print of muurschildering zou toevoegen aan de wandelgangen of kantine! Daar wordt je direct vrolijk van!

Bijpassende postzegels

Wist je dat je zelfs de postzegel kan personaliseren? Onder het mom van 'versturen in stijl' is dat natuurlijk wel de kers op de taart ;)

 

Voor grote gelegenheden plak je er behoorlijk wat weg, voor nét iets extra's heb je je postzegels helemaal bijpassend.

 

Dit kun je in principe zelf doen bij PostNL. Maar zorg er dan wel voor dat je mijn toestemming hebt voordat je mijn beelden ervoor gebruikt.