SCHILDERIJ OP MAAT

gepersonaliseerd schilderij op maat

Hoe gaaf is het om een werk aan je muur te hebben hangen die je elke dag herinnert aan iets dat jij liefhebt?! Heb jij een warme herinnering, fascinatie voor een bepaald onderwerp of kun je eindeloos genieten van een bepaald uitzicht?

Laat mij jouw warme herinnering vastleggen in verf!


30 x 40 cm

€ 550,-

40 x 50 cm

€ 750,- 

60 x 80 cm

€ 1200,- 

Een ander formaat kan natuurlijk ook!

Hoe gaan we te werk?

  • Om te beginnen neem je contact met mij op via het contactformulier
  • We maken een afspraak om elkaar te ontmoeten en de herinnering(en) op te halen. Het is mooi als jij zo veel mogelijk foto's en souvenirs kan laten zien
  • We bepalen samen wat de belangrijke beeldelementen zijn om jouw verhaal vast te leggen
  • Ik ga aan de slag met jouw ingrediënten en maak een schets
  • Zodra jij akkoord gaat met de schets en de offerte kan het schilderen beginnen!

 

schilderij op maat

Een bijzonder cadeau

Dit schilderij maakte ik in opdracht van een jong stel. Een schilderij op maat, als verjaardagscadeau.

 

Eerst heb ik kennis gemaakt met de persoon voor wie dit schilderij zou worden gemaakt. We praatte over wat hem doet stralen en haalden mooie herinneringen op.

 

We kwamen uit op de volgende elementen: zijn favoriete land Japan, een bijzonder object van een torso met een piramidevorm als hoofd dat hij tijdens een van zijn reizen had gezien, een fascinatie voor klokken & manen en het samenzijn met zijn partner. 

 

Met die elementen ben ik aan de slag gegaan. Het werd een schilderij van hun relatie en de avonturen die hen nog allemaal te gebeuren staan. Met het object als uitgangspunt voor de figuren met de een een klok in het hoofd en de ander een kies. Bezig met elkaars gedachten.

 

Dat wat de ruimte afmaakt

Door een schilderij op te hangen verander je de sfeer van de hele ruimte. Maar buiten is dat eigenlijk net zo.

 

Bijvoorbeeld door een deurschildering. Zelf had ik er tot een paar jaar geleden ook niet eerder van gehoord totdat iemand mij vroeg of ik dat voor haar kon realiseren. En wát een sfeer voegt dat toe. Een element dat je bij thuiskomst gegarandeerd tegemoet straalt en de plek écht van jou maakt.

deurschildering

Vereeuwigd in verf

Onze vrolijke viervoeters zijn een ontzettend groot onderdeel van ons dagelijks leven. Deze twee huisdierenportretten van katten Luna (rechts) en Fred (links) schilderde ik in opdracht van hun eigenaren. 

Ik vind het geweldig om bij mensen langs te gaan en de dieren te ontmoeten. Zo kan ik zelf ervaren wat hun karakter is, verhalen horen over alles wat ze wel niet uitgehaald hebben en wat hun favoriete plekjes zijn in huis. Die elementen laten het schilderij écht leven.

huisdierenportret kat
huisdierenportret kat