Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van opkomende exposities en evenementen: Maartje@vjansen.info

LOST IN A FOREST OF THOUGHTS

Maartje I Jansen LOST IN A FOREST OF THOUGHTS

Compleet overrompeld door alles wat er gaande is. Tijd om eruit te stappen. Een frisse neus halen en ondertussen zo ver mogelijk weg lopen van de stress brandhaard. Een stap terug nemen om alles weer even op een rijtje te zetten in je hoofd. Om dan uiteindelijk je ogen te kunnen openen en de schoonheid van de natuur te ervaren. 

 

Voor mij is de natuur een plek om te ontspannen. Prachtige vormen, kleuren en constructies te bewonderen en een stap terug te doen van een druk leven. Ik geniet ervan deze momenten te vangen in mijn schilderijen en schetsen. Een stukje te vangen van die ontspannen staat. Ik vind het belangrijk om deze herinneringen te bewaren in huis. Het bied een korte ontsnapping om even te dwalen op gedachtes. 

Completely overwhelmed both in your own life as by all thats happening at work and in the lives of people you care about most. Time to get away, to a forest near your home to sink deep in your thoughts. Just to organizing some things. To take a step back and admire the beauty of nature.

 

To me nature is a place to relax, enjoy the amazing shapes and colours and to take a step back from my busy life. I love to catch these moments it in my paintings and sketches. I think it's important to have a piece of this relaxed state of mind in your home. A small escape. Something to remember how beautiful it all can be.

Maartje I Jansen LOST IN A FOREST OF THOUGHTS
Maartje I Jansen LOST IN A FOREST OF THOUGHTS
Maartje I Jansen LOST IN A FOREST OF THOUGHTS